Współpraca - Spektrum smaku

Współpraca


Jeśli poszukujesz fotografa, który zna tajniki smakowitych zdjęć, a przy okazji potrafi nieźle gotować i wie jak to wszystko sprytnie ułożyć nie tylko na planie zdjęciowym, ale i na talerzu - oto jestem!

Chętnie podejmę się również współpracy z zakresu:

  • testowania sprzętu kuchennego oraz wyposażenia kuchni
  • recenzowania produktów spożywczych, lokali gastronomicznych oraz książek kulinarnych
  • prowadzeniem konkursów
  • akcji kulinarnych
  • prowadzenia warsztatów kulinarnych i eventów firmowych.
Jeśli masz jakieś pomysły i czujesz, że możemy je razem zrealizować - pisz śmiało na ADRES E-MAIL lub złap mnie na Facebooku.

 _________________________________________________

Bo właściwie skąd to całe gotowanie?

Fotografia i kuchnia to dwie pasje, które dają mi energię do działania i nakręcają każdego dnia. Nigdy nie umiem jednogłośnie stwierdzić, co sprawia mi większą frajdę, plan zdjęciowy, czy brudne gary! :)

Pewne jest jedno, kocham eksperymentować w kuchni i kocham gotować dla bliskich. Wierzę, że dobre jedzenie, jest jak dobra muzyka - łamie bariery i buduje prawdziwe przyjaźnie!

O ile z fotografią profesjonalną mam do czynienia o wielu lat (dyplom mgr Sztuki zdobyty w Łodzi), o tyle z kuchnią sprawa jest dość świeża. Gotuję od zawsze - ale serce wkładam w to od niedawna. Aspirując do bycia świetnym kucharzem, zwracam uwagę nie tylko na smak ale i na wygląd, każdego razu starając się, aby talerze ocierały się choć o przedmieścia wielkiego świata FINE DINING! :)

 Na liście małych sukcesów mogę zapisać publikacje moich dań na stronie Euro Chef PL, Chefspalteform oraz CHEFS Passion. Wiele to dla mnie znaczy, bo ostatecznie nie jestem przecież wielkim szefem kuchni! :)

Również czytelnicy magazynu KUKBUK docenili mój przepis na wiosenną sałatkę w ramach konkursu "Zostań Szefem Kukbuka", gdzie wygrałam piękną ceramikę.

Wyróżnieniem było również zaproszenie do rywalizacji w ramach konkursu „Kulinarne rozgrywki blogerów” Thermomix (skład jury: Michał Bryś – szef kuchni restauracji L’enfant Terrible, Jan Kuroń oraz Ewa Wagner – redaktor naczelna magazynu Kuchnia)

Do najnowszych małych sukcesów dopisuję wygraną w konkursie regionalnym Mazurskie Kuchy, organizowanym w ramach KŁOBUKI Fest w Mrągowie. Upiekłam tradycyjne fefernuszki zdobione motywem mazurskich haftów.

W grudniowym numerze Kuchnia. Magazyn dla smakoszy publikowałam zdjęcia oraz przepisy na świąteczne ciasteczka do całej rubryki "Gotuj przy okazji" (od str. 44)